Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Източник: rt.comОт Боинг заявиха, че се надяват да възобновят

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgИзточник: rt.comОт Боинг заявиха, че се надяват да възобновят
Коментари Харесай

27 000 служители на Боинг се връщат на работа

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Източник: rt.com

От Боинг обявиха, че се надяват да възобновят производството на самолети във заводи в щата Вашингтон при започване на идната седмица.

Както е известно, в края на март компанията затвори своите заводи поради пандемията и хиляди чиновници останаха без работа за повече от три седмици.

След като в Съединени американски щати обаче трансформираха ограниченията, Боинг може да възобнови работа до 20 април, се споделя в официално  изявление на компанията.

Ако това стане факт, 27 000 чиновници на компанията се връщат на работа през идната седмица.

Първо ще се възобнови производството на самолетите Боинг 737, 747, 767 и 777, защото множеството служащи ще се завърнат сред 20 и 21 април, до момента в който тези, които създават 787, ще се върнат на работа три дни по-късно.

На проблематичния 737 Max, спрян в международен мащаб през март предходната година след серия от смъртоносни произшествия, при които починаха 346 души починали, също ще бъде възобновено производството. 

Поредица от механически проблеми и проблеми с сигурността държат 737 Max на земята от месеци, макар многократните оптимистични прогнози на ръководителите на компанията, че скоро ще се върне във въздуха.

През тази година доставките за самолети Боинг понижават, което значително се дължи на продължаващата световна пандемия, която е фрапантно е понижила търсенето на самолетни пътувания.

От компанията разкриха, че са произвели единствено 50 самолета през първото тримесечие на 2020 година, откакто за същия интервал през предходната година бяха 149. 

Здравната рецесия също принуди Боинг да понижи производството. 

Сега производителят на самолети търси помощ от държавното управление на Съединени американски щати в размер на 60 милиарда $, с цел да избави промишлеността си като цяло.

Превод: „ Петел ”

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР